Регіна Тодоренко готова до заміжжя та замислюється про материнство
Схоже, незабаром Тодоренко може перетворитися з шаленої мандрівниці на зразкову матуся та дружину.
news-image

Телеведуча Реґіна Тодоренко, яка нещодавно розлучилася з хлопцем та поїхала до США на навчання, заявила, що закохана по вуха.

У кого саме, зірка не каже, але зізнається, що вже готова до заміжжя та замислюється про материнство.

Про свій новий стан Реґіна розказала "СтарХит", пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

"Якщо раніше у мене не було ніякого бажання вийти заміж, то зараз все інакше. Шалено хочеться свого теплого, затишного гніздечка, в якому зустрічають обіймами і смачним супом", - сказала Тодоренко, розповідаючи про зміни в її житті.

 

 
"Настав момент прийняття себе як реалізованої особистості. Час братися за іншу сферу життя - зробити внесок в цей світ: викладати і ділитися накопиченими знаннями, стати мамою маленького чоловічка, якому одного разу подарую життя", - продовжила одкровення Реґіна.

І хоча після розставання з бойфрендом Микитою співачка думала взяти паузу у стосунках, доля вирішила інакше.

"Чи ризикнете припустити, що я закохана? Так, по вуха! Думала, після розставання відпочину від амурних справ, допрацюю в "Решке" і спокійно поїду в Лос-Анджелес, в Нью-Йоркську кіноакадемію на двомісячне навчання. Але з'явився він і сплутав всі карти!" - розказала Реґіна, не уточнюючи імені Його.
 
"Після першої зустрічі я ходила як блаженна, нічого не розуміла, навіть навігатор включити не виходило. Може, це правильно? Адже жінка - істота слабка, вона має надихати, творити, а не вирішувати купу проблем, виконуючи чоловічі обов'язки", - поділилася Реґіна.

Тодоренко зауважила, що працюючи у телешоу, з кожної поїздки поверталася "бабою, яка може і курінь в лісах Амазонки побудувати, і дичину зловити, і навіть ведмедя пристрелити".

 
"Тепер зрозуміла: мені подобається бути слабкою. Сильною потрібно залишатися тільки в роботі. Але поки складно переключатися з одного на інше", - зізналася дівчина.
 

Читайте також:Піар-директор Полякової натякнув на її вагітність (фото)