Події
9 січня 2018
Грейпфутова дієта: як ефективно схуднути за 5 днів
Також цитруси часто викликають алергічні реакції, тому якщо у вас з'явилося висипання, від грейпфутової дієти слід відмовитися.
news-image

Саме в період зимових холодів наш організм як ніколи потребує вітамінів з різних цитрусових фруктів. А якщо додати у раціон ще й грепйфут, то ви не тільки зміцните імунітет, а й зможете схуднути на декілька кілограмів.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Загалом, грейпфрут давно вважається дієтичним фруктом, оскільки у 100 грамах грейпфрута міститься всього 42 калорії. Також цей фрукт покращує травлення, знижує рівень цукру, знімає набряки і виводять холестерин.

Суть грейпфрутової дієти полягає в регулярному вживанні цього фрукта протягом 5 днів.

Грейпфутова дієта на 5 днів Перший день Сніданок: 50 грам шинки і половину грейпфрута; Обід: овочевий салат, заправлений 1 ст. л. оливкової олії і половинка грейпфрута; Вечеря: 100 г відвареної яловичини або курки, салат із зелені, заправлений олією. Другий день Сніданок: 2 варені яйця і половинка грейпфрута; Обід: 50 грам сиру (20-30% жирності), 150 грам нежирного сиру і половина грейпфрута; Вечеря: 200 грам запеченої риби, салат з овочів з 1 столовою ложкою оливкової олії і скибочка цільнозернового хліба. Третій день Сніданок: 5 столових ложок вівсянки з родзинками і горіхами, залятих знежиреним йогуртом або молоком і половина грейпфрута; Обід: невелика тарілка овочевого бульйону і половинка грейпфрута; Вечеря: 200 г відвареної курки, зелений салат з оливковою олією і половина грейпфрута. Четвертий день Сніданок: відварене яйце і склянка томатного соку; Обід: салат з овочів з 1 скибочкою цільнозернового хліба і половина грейпфрута; Вечеря: відварені овочі (капуста, морква, буряк) і грейпфрутовий сік. Читайте також: Як схуднути за допомогою хурми: дієвий рецепт П'ятий день Сніданок: фруктовий салат: половина грейпфрута, яблука і апельсина; Обід: салат з капусти і одна запечена картоплина; Вечеря: 200 грам відвареного/запеченого в духовці м'яса або риби і половина грейпфрута. Важливо: за 20 хвилин до кожного прийому їжі пийте склянку води.

Також цитруси часто викликають алергічні реакції, тому якщо у вас з'явилося висипання, від грейпфутової дієти слід відмовитися. Також цей вид схуднення протипоказаний при виразці шлунка, коліті, гастриті, холециститі, ентериті, нефриті, підвищеній кислотності. 

Читайте також: У Полтаві пограбували машину волонтерів з подарунками для бійців
Читайте також: Хочете бути здоровими - уникайте смаження