Події
15 січня 2018
Жінку-поліцейську хотіли переїхати, бо зупинила п'яного водія Merсedes. Почалася стрілянина
Патрульні зупинили водія Merсedes, який керував авто в стані алкогольного сп'яніння. Він вів себе агресивно та кидався у бійку.
news-image
На Одещині відвідувачі розважального закладу погрожували та намагалися наїхати на поліцейську після того, як патрульні зупинили п'яного водія Merсedes. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції в Одеській області, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

Патрульні зупинили водія Merсedes, який керував авто в стані алкогольного сп'яніння. Він вів себе агресивно та кидався у бійку.

Під час спілкування з порушником відвідувачі розважального закладу, який знаходився поруч, почали погрожувати правоохоронцям, намагалися провокувати конфлікт та хапали патрульних за елементи однострою.

На вимоги інспекторів припинити незаконні дії правопорушники не реагували. Натомість нанесли травми голови жінці-інспектору і намагалися на авто наїхати на неї.

Зазначається, що для усунення реальної загрози життю та здоров'ю, а також для зупинки автомобіля, поліцейські застосували табельну вогнепальну зброю.

Одного із порушників затримали, інший зник на автомобілі у невідомому напрямі.

Поліцейську госпіталізували через отримані травми. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.