Суспільство
16 січня 2018
Мер Одеси Труханов може не повернутися з відпустки - Гурвіц
Едуард Гурвіц також знову висловив намір брати участь у виборах мера Одеси, якщо вони відбудуться.
news-image

Мер Одеси Геннадій Труханов може не повернутися з відпустки в місто, прогнозує колишній мер Південної Пальміри Едуард Гурвіц, передає «Є!» із посиланням на Інтерфакс.

"Найменше хочеться коментувати ймовірність повернення Труханова з відпустки, в яку він утік іще до завершення раптового відрядження до Туреччини. Але саме це запитання мені сьогодні ставлять найчастіше. На мій погляд, імовірність неповернення пройтисвіта, який встиг побувати за цей час у Лондоні та Москві, близька до максимальної", - написав він на своїй сторінці у Facebook, додавши, що це зумовлено завершенням розслідувань у справах про Одеський аеропорт і адмінкорпус заводу "Краян", куди мерія має намір перевести співробітників із центру.
"Очевидно лише те, що гастролі цього конкретного персонажа в ролі мера добігають кінця. А чи повернеться він до Одеси 19 січня - питання технічне", - додав Е.Гурвіц.

Він також знову висловив намір брати участь у виборах мера Одеси, якщо вони відбудуться.

У мерії Одеси виданню "Інтерфакс-Україна" на запитання про можливе неповернення Г.Труханова сказали:

"Мер наразі перебуває у відпустці до 19 січня. У разі зміни цих планів ми повідомимо про це додатково".

Як повідомлялося, 27 грудня Г.Труханов пішов у відпустку на 22 календарних дні - до 18 січня. В. о. мера на цей період став перший заступник Одеського міського голови Анатолій Орловський.

У 2017 році Г.Труханов сім разів ішов у відпустку, зокрема скориставшись правом узяти відпустку "за свій рахунок".

Читайте також: Депутат «Опоблоку» Мірошниченко проігнорував сім допитів у справах Майдану