Світ
18 січня 2018
В США вирує стихія: скасовано більше тисячі авіарейсів і закрито школи (фото)
Більша частина затримок і скасувань авіаперельотів зареєстрована у аеропортах в Атланті, Х'юстоні, Бостоні та Новому Орлеані.
news-image

Сильний зимовий шторм, який охопив більшу частину США, став причиною скасування понад тисячі авіарейсів, затримки більше 2,6 тис. перельотів, закритих шкіл та державних установ, зупинки автомобільних та залізничних сполучень.

Про це пише Укрінформ, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Більша частина затримок і скасувань авіаперельотів зареєстрована у аеропортах в Атланті, Х'юстоні, Бостоні та Новому Орлеані.

Зимовий шторм приніс рідкісні морозні температури у зазвичай теплі штати, такі як Техас, Луїзіана, Алабама, Джорджія. Зокрема, в Х'юстоні (штат Техас) через обледеніння стали автостради. При цьому були зафіксовані випадки гіпотермії, у тому числі з летальними наслідками. 

У Вашингтоні та столичному окрузі, де мінусові температури утримуються кілька днів, через несподіване випадіння снігу були перенесені заняття у школах на кілька годин пізніше. За цей час комунальники розчистили дороги, що дозволило створити безпечні умови для пересування транспорту.

Синоптики попереджають про більш серйозні наслідки стихії, у тому числі потужні снігопади в окремих штатах й утримання низьких температур. 

Читайте також: Снігопад в Україні: в деяких областях обмежать рух вантажівок