Київ
18 січня 2018
Київ сьогодні накриє туман - синоптики
Водіям рекомендують під час керування автомобілем у тумані знизити швидкість руху.
news-image

Синоптики попереджають про туман у Києві в першу половину ночі 18 січня. У найближчі години вночі у Києві туман, видимість 200-500 м.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації, інформує «Є!», з посиланням на zik.ua.

«У найближчу годину з утриманням до кінця доби 17 січня, а також в першу половину ночі 18 січня в столиці очікується туман, видимість 200-500 м», – йдеться у повідомленні.

Водіям рекомендують під час керування автомобілем у тумані знизити швидкість руху; при наявності протитуманних фар увімкнути їх спільно з ближнім світлом; тримати безпечну дистанцію з іншими автомобілями; при зупинці увімкнути аварійну світлову сигналізацію, а також уникати різких маневрів на дорозі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 18-21 січня 2018 року у Києві очікується сніг.

«Сьогодні, 18 січня, в столиці очікуються складні погодні умови: сильний мокрий сніг, хуртовина, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-3 градуси морозу, вдень близько 0 градусів», – повідомили у КМДА.
Читайте також: В США вирує стихія: скасовано більше тисячі авіарейсів і закрито школи (фото)
Читайте також: В Україні вирує циклон: синоптики розповіли, до чого готуватися