Світ
20 січня 2018
Потужний ураган в Європі перекидав автомобілі на дорогах (відео)
Через негоду на заході Німеччини, частково припинено рух повітряного та залізничного транспорту.
news-image

У Європі вирують сильні шторми. Німецька метерологічна служба повідомила, що швідкість вітру сягала 130 км/год., вітер виривав із землі дерева та перекидав автомобілі на дорогах.

Про це повідомляє Spiegel, інформує «Є!», з посиланням на Главком.

У місті Еммеріх роблизу німецько-нідерландського кордону повалене вітром дерево вбило 59-річного чоловіка у кемпінгую Ще кілька людей були травмовані через падіння дерев у різних місцях країні.

Через негоду на заході Німеччини, частково припинено рух повітряного та залізничного транспорту, майже 100 тис. людей залишилися без електрики. У федеральній землі Північний Рейн-Вестфалія рух залізничного транспорту призупинено повністю, в аеропорту Кельн/Бонн скасували десятки авіарейсів.

Негода гралася автомобілями, наче іграшками. Як усе відбувалося – зафіксували камери спостереження. На відео видно, що сильний вітер легко перекидає машини, деякі з яких навіть із пасажирами. 

Крім того, за даними видання NOS, у Нідерландах поламані вітром дерева вбили вже двох людей.

У провінції Оверейсел на сході країни в місті Зволле 62-річний чоловік загинув, коли на його машину впало повалене вітром дерево.

Ще один 62-річний чоловік загинув цього ж дня у тій же провінції в місті Енсхеде. Загиблий був водієм вантажівки. Він вийшов на дорогу, щоб прибрати гілку, яка заважала руху. В цей час його вдарила по голові інша гілка.

Читайте також: Ураган «Фрідеріке» вбив не менше 5 осіб у Німеччині