Події
21 січня 2018
Антикорупційна прокуратура може забрати всі справи з НАБУ у зв'язку із витоком інформації - Холодницький
Він повідомив, що зараз через цю ситуацію НАБУ проводить внутрішню перевірку, а згодом буде відкрито кримінальне провадження
news-image

Спеціалізована антикорупційна прокуратура може забрати всі справи з Національного антикорупційного бюро й розслідувати їх з іншими правоохоронними органами, якщо в НАБУ продовжуватимуться витоки інформації.

Інформує «Є!», з посиланням на Українську правду.

Про це заявив керівник САП Назар Холодницький каналу "1+1", коментуючи інтерв'ю агента НАБУ одному з інтернет-видань.

"Ми глибоко стурбовані таким черговим витоком інформації. Це ще раз підтверджує те, що в Антикорупційного бюро є системна проблема з таємницею слідства. Якщо так буде діяти далі, то Антикорупційна прокуратура просто не буде мати іншого виходу як забрати всі справи з НАБУ, залучати підрозділи інших правоохоронних органів і з ними доводити їх до кінця", - сказав Холодницький.

За його словами, такі публікації шкодять роботі всіх правоохоронних органів.

Холодницький повідомив, що зараз через цю ситуацію НАБУ проводить внутрішню перевірку, а згодом буде відкрито кримінальне провадження.

17 січня одне з інтернет-видань опублікувало інтерв'ю позаштатного агента НАБУ Євгена Шевченка щодо деталей його співпраці з Бюро. Саме Шевченко допоміг викрити одеського контрабандиста Вадима Альперіна.

Сам Шевченко в коментарі "1+1" зазначив, що дав інтерв'ю з певних причин, які з часом стануть відомі суспільству.

Читайте також: Сотню впливових українців очолив Порошенко, а закрив співак Монатік