Події
23 січня 2018
Дві дівчини загинули при спробі перепливти річку Південний Буг на човні
Трагедія сталася у Миколаївській області.
news-image

У Миколаївській області при спробі перепливти річку Південний Буг на човні загинуло дві дівчини, передає «Є!» із посиланням на прес-службу ДСНС у регіоні.

Місцеві мешканці повідомили про трагедію до Служби порятунку 22 січня, о 01:15.

"Як стало відомо пізніше, троє молодих людей: чоловік 1993 р.н. та дві дівчини 1997 р.н., вдень, випливли на човні із села Новокантакузівка Доманівського району в с. Бузьке Вознесенського району. Вирішивши всі справи, повертались на човні назад. Через деякий час рідні забили тривогу, що молодих людей довго немає і вони не виходять на телефонний зв'язок, тому родичі виїхали на пошуки", - йдеться в повідомленні рятувальної служби.

Зазначається, що приблизно через півтори години пошуків першим знайшли чоловіка, який знаходився у шоковому стані та з ознаками переохолодження. Його доставили додому, відігріли. Наразі його стан здоров’я задовільний.

"Молодий чоловік розповів про те, що при переправі (ширина річки в цьому місці приблизно 60-70 м), у 15- 20 метрах від берегу, човен перевернувся. Всі троє потрапили у крижану воду. Він витяг одну з дівчат на берег, друга також майже вже була на березі", - зазначено в повідомленні.

Родичі, не припиняючи пошуки, першою знайшли на березі одну з дівчат, вже без ознак життя. Бездиханне тіло іншої виявили в півтора кілометрах від місця трагедії по дорозі до села Бузьке.

"За попередньою інформацією перша дівчина потонула, а друга померла через переохолодження", - повідомили рятувальники.

 

Читайте також: У Бельгії судять «диякона смерті», який здійснював евтаназію проти волі пацієнтів