Суспільство
23 січня 2018
«Не можу перебувати у студії, де був віртуальний Портнов»: нардеп Вінник залишив прямий ефір каналу ZIK (відео)
Нардеп був обурений участю у програмі по відеозв'язку втікача-соратника Януковича Андрія Портнова.
news-image

Народний депутат від БПП Іван Вінник 22 січня залишив прямий ефір телеканалу ZIK, звинувативши його керівництво в антиукраїнській політиці. Це, за словами Вінника, сталося, тому що в день четвертої річниці перших вбивств на Майдані у програмі "HARD з Влащенко" виступав по відеозв'язку колишній заступник глави АП Андрій Портнов, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

"Я думаю, це безчесно – перебувати в студії, де протягом години Портнов розповідає, як нам будувати нашу країну... Людина, яка разом з Януковичем привела війну в країну, у зв'язку з чим ми маємо 10 тис. загиблих. Обговорювати закон про деокупацію Донбасу в таких умовах я вважаю недоцільним і неправильним", – зазначив нардеп.

Також він назвав редакційну політику каналу неприйнятною й нтиукраїнською.

"Я переконаний, що якщо вона (політика каналу - ред.) не зміниться, то ми побачимо Януковича й інше його оточення. Вони отримають повноцінний майданчик для того, щоб говорити те, що вони вважають за потрібне. Тому я пропоную нашим телеглядачам вшанувати всіх загиблих на Майдані, вшанувати всіх загиблих на війні, яку Янукович та його соратники привели в Україну. Я особисто не можу перебувати в студії, де був віртуальний Портнов протягом години", - заявив Винник.