Спорт
23 січня 2018
Поєдинок Усик - Брієдіс: коли та де дивитися
Трансляція цього звітного протистояння розпочнеться о 23:00.
news-image

У суботу, 27 січня, у латвійській Ризі українець Олександр Усик, який є чемпіоном світу за версією WBO у першій важкій вазі, зустрічатиметься з місцевим боксером Майрісом Брієдісом. Поєдинок буде півфіналом у рамках Всесвітньої боксерської суперсерії WBSS.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Зауважимо, що бій Усик – Брієдіс пройде на "Рига Арені", яка вміщує 10 тисяч глядачів. До слова, найдешевший квиток коштував 50 євро, а найдорожча перепустка шанувальникам боксу обійдеться у 400 євро.

В Україні бій Усик – Брієдіс покаже телеканал "Інтер". Трансляція цього звітного протистояння розпочнеться о 23:00.

Додамо, що безпосередньо перед поєдинком українські глядачі також зможуть побачити традиційну програму "Великий бокс", в якій експерти обговорять найцікавіші події, що передуватимуть цьому двобою. Початок трансляції передачі – о 22:15.

Цей випуск "Великого боксу" – ювілейний. У 2018 році програмі виповнюється 10 років. Цього разу ведучий проекту Роман Кадемін разом з експертами та зірковими гостями згадають про найцікавіші боксерські поєдинки, найцікавіші інтерв'ю та гостей студії "Великого боксу". А також поговорять про найважливіші події в українському боксі за останні десять років, – підкреслили у прес-службі мовника.
Читайте також: Бокс: Українець Гвоздик за крок до чемпіонського бою
Читайте також: 15-річна українка Марта Костюк пробилась в основну сітку Australian Open