Київ
25 січня 2018
У Києві викрили виготовлення фальсифікованих лікарських засобів
Кілька місяців тому правоохоронці отримали оперативну інформацію щодо незаконної діяльності товариства, яке здійснювало фальсифікацію лікарського засобу.
news-image

На Оболоні в орендованому складському приміщенні на спеціальному обладнанні закачували технічний кисень у балони та у подальшому реалізовували його у медичні заклади. Під час санкціонованого обшуку слідчі вилучили обладнання, балони та документи, повідомляють у поліції, пише «Є!» з посиланням на портал Київ.

Кілька місяців тому правоохоронці отримали оперативну інформацію щодо незаконної діяльності товариства, яке здійснювало фальсифікацію лікарського засобу. На спеціальному обладнанні зловмисники закачували технічний кисень у балони, який у подальшому використовували у медичних цілях у закладах охорони здоров’я у столиці та в інших регіонах країни, - повідомив заступник начальника слідчого управління ГУ Нацполіції у м. Києві Едуард Соловйов.

«За попередніми нашими даними, група осіб діяла майже три роки. Вони постійно змінювали адреси, що ускладнювало процедуру документування. Проте ми здійснили контрольні закупки та після отримання відповідних санкцій провели обшук на останній адресі. З місця вилучили обладнання для закачування газоподібного в рідкого кисню та перетворення його у нібито медичний, балони та так звану «чорну бухгалтерію», яке відправили на експертизу», - зазначив правоохоронець.

На момент візиту поліцейських у приміщенні знаходилася жінка, яка телефоном отримувала замовлення та вела облік наданих послуг. Зараз із нею спілкуються слідчі.

Читайте також:У столиці затримали правоохоронців, які «кришували» грабіжників на вокзалі