Події
26 січня 2018
Екс-заступниця Авакова Дєєва працевлаштувалася в ООН
Дівчина працевлаштувалася в UN Women Ukraine на посаду National HeForShe Coordinator.
news-image

Анастасія Дєєва, звільнена в грудні з посади заступника міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції, знайшла нову роботу. Як зазначено на її сторінці в соціальній мережі Facebook, вона працевлаштувалася в UN Women Ukraine на посаду National HeForShe Coordinator, передає «Є!» із посиланням на Українські новини.

"Я так схвильована і пишаюся тим, що розпочала цей проект з дивною командою UN Women Women Ukraine! Якщо ми перестанемо визначати один одного тим, ким ми не є, і почнемо визначати себе тим, ким ми є, що ми всі можемо бути більш вільними, і це те, чим займається HeForShe. Це про свободу", - написала колишня чиновниця.

Як пише Вікіпедія, HeForShe — рух солідарності за рівність статей, створений організацією "ООН-Жінки". Мета руху — залучення чоловіків і хлопчиків для діяльності в якості захисників і поборників рівноправності статей. Рух заснований на ідеї про те, що гендерна рівність — це проблема, яка соціально, економічно і політично зачіпає всіх людей. ООН Жінки є структурою Організації Об'єднаних Націй, яка зосереджує свої зусилля на досягненні гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок.

Як повідомлялося, у грудні Кабінет Міністрів звільнив заступника міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції Анастасію Дєєву. Повідомлялося також, що Аваков платить Дєєвій тисячу гривень в день. Анастасія Дєєва була призначена на посаду заступника Міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції Розпорядженням КМУ №806 від 26 жовтня 2016 року.