Коли побачила на тесті дві смужки, була шокована, - Джамала
Для них із чоловіком дитина не була ідеєю фікс, тому звістка про вагітність стала шоком.
news-image

Співачка Джамала, яка нині вагітна первістком, зізналася, що ніколи не відчувала особливої потреби у материнстві.

Для них із чоловіком дитина не була ідеєю фікс, тому звістка про вагітність стала шоком.

Про це Джамала розказала "Каравану историй", пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

"Народження дитини не було для нас з чоловіком ідеєю фікс. Батьки весь час говорили: "Ну ви ж не будете довго затягувати з народженням спадкоємця?" Але ми на цьому не зациклювалися. Знали, що дитина буде, а коли - як Бог дасть", - зазначила 34-річна співачка.
 
"Я дійсно ніколи не відчувала гострої потреби в материнстві. Багато подружок вже у 20-25 років сильно хотіли дітей. Я - ні. У кожного свій таймер, і це пов'язано не з віком, а з внутрішнім відчуттям", - зауважила Джамала.
 

Тому, побачивши на аптечному тесті ті самі дві смужки, артистка була шокована.

"Вау, що мені з цим робити, я не готова, я неорганізована, в душі я тінейджер, вільний птах, а тепер доведеться міняти весь життєвий уклад!" - описала свої перші враження Джа.
 
"Але чим довше я перебуваю в цьому стані, тим сильніше відчуваю радість. Це абсолютно нове, незвичайне почуття життя, яке зароджується в мені. З'являється і турбота, і відповідальність: ой, я щось зробила не так! Йому не сподобалося! А тепер мені треба поїсти", - поділилася зірка.
"І ще - трепет і благоговіння. Мені здається, навіть найзатятіші атеїстки починають вірити в Бога під час вагітності", - зауважила Джамала.
 

Нагадаємо, про свою вагітність Джамала оголосила сама у мережі ще у листопаді минулого року.  А пізніше вона роказала, чи піде у декрет.

Читайте також:У вікно вагона потяга, в якому їхала Руслана, кинули камінь

Читайте також:Лобода представила один з найдорожчих кліпів у шоу-бізнесі (відео)