Суспільство
27 січня 2018
У Львові бійці АТО та родини загиблих отримали 42 квартири
Розподіл квартир відбувався за допомогою жеребкування.
news-image
У Львові бійці АТО та родини загиблих на сході України отримали ордери на 42 квартири у спорудженому спеціально для них будинку.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу, передає «Є!».

Для нас велика честь, що ви разом з нами, для нас велика честь служити вам. Багато з вас віддали найдорожче, що мали у своєму житті - здоров'я. Дякую вам, - сказав на врученні ордерів міський голова Львова Андрій Садовий.

Помешкання на вул. Під Голоском, 22, отримали воїни, які до досягнення повноліття мали статус сиріт або позбавлених батьківської опіки, а також бійці з інвалідністю І-ІІ групи та родини загиблих героїв. Хто отримає квартири, визначала громадська комісія при Центрі надання допомоги учасникам бойових дій у Львові.

Розподіл квартир відбувався за допомогою жеребкування, винятком стали квартири на перших поверхах - їх запропонували людям, які мають інвалідність та ветеранам.

Загальна кількість квартир у будинку - 53, всі вони двокімнатні. Зараз чекають на пропозиції громадської комісії щодо розподілу між бійцями решти помешкань.

Спорудження будинку для бійців АТО на вул. Під Голоском розпочалось наприкінці березня 2016 року. Будівництво відбувалось коштом міста.