Суспільство
30 січня 2018
«Вдарила військового молотком по голові»: суд вирішив долю «театралки» з Дніпра
45-річна Марина Меньшикова називає власні дії самообороною.
news-image

Дніпровській театралці, яка торік під час вистави вдарила військовослужбовця молотком по голові, суд продовжив запобіжний захід на два місяці. Таке рішення ухвалив Кіровський районний суд Дніпра, повідомляє "5 канал", передає «Є!»

Підсудна – 45-річна Марина Меньшикова випадок у театрі називає самообороною. При цьому пояснює: саме для цього завжди і носила в сумці молоток. Жінка каже, що потерпілий ображав її у першому антракті, обзивав, а вона відповідала, що "гідна російська жінка і дочка великого народу".

Спочатку дії жінки розцінили як завдання легких тілесних ушкоджень, що карається виправними роботами. Утім, коли заслухали свідків, перекваліфікували у хуліганство, за що їй загрожує до семи років позбавлення волі.

"Прийнято рішення про перекваліфікацію справи. Підставами для цього були показання свідків, які вказували на те, що обвинувачувана здійснювала хуліганські дії", – прокоментував прокурор Дніпропетровської місцевої прокуратури №3 Андрій Красіков.
"Вона небезпечна для українського суспільства взагалі. Зараз вона взяла, захищаючись, молоток. Завтра вона візьме гранату, післязавтра їй голос з Оренбурзької області скаже, що треба взяти рушницю. Вона це зможе, бо вона так ненавидить українське суспільство", – каже потерпілий Костянтин Кравченко.

Нагадаємо, жінка вдарила армійця Костянтина Кравченка під час театральної вистави восени 2016 року. Сторонні свідки встигли зняти це на відео. Обвинувачувана Марина Меньшикова вже двічі тікала від слідства до анексованого Криму.