Юлія Самойлова з другої спроби поїде представляти Росію на Євробаченні
Торік Самойловій не вдалося взяти участь у пісенному конкурсі, який проходив у Києві. Їй заборонили в'їжджати до України, оскільки в 2015-му році співачка виступала в окупованому Криму.
news-image

Співачка Юлія Самойлова з другої спроби поїде представляти Росію на "Євробаченні". Як оголосила артистка в Instagram, вона уже обрала пісню і почала працювати. Про це пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Як відомо, торік Самойловій не вдалося взяти участь у пісенному конкурсі, який проходив у Києві. Їй заборонили в'їжджати до України, оскільки в 2015-му році співачка виступала в окупованому Криму. 

 

Організатори пропонували російській стороні транслювати виступ Юлії, але Росія відмовилася від участі в "Євробаченні" й трансляції самого конкурсу. 

Як повідомляв тоді сайт "НТВ", "Первый канал" та медіахолдинг "Всеросійська державна телевізійна і радіомовна компанія" зробили спільну заяву, в якій пообіцяли, що саме Самойлова представлятиме Росію на конкурсі в наступному році.

Нагадаємо, торік ЗМІ повідомили про зміни в регламенті конкурсу: країнам-учасницям заборонять включати в свої делегації осіб, яким заборонено в'їзд до країни, що приймає конкурс. Але офіційної заяви щодо цього від Європейської мовної спілки не було.

Як відомо, цьогорічний конкурс прийматиме Лісабон. І Віталій Кличко вже передав своєму португальському колезі ключа від "Євробачення".

Читайте також:Alekseev представив кліп на пісню Forever для білоруського відбору на Євробачення (відео)