Події
30 січня 2018
Військовослужбовця за самовільне залишення військової частини засуджено до реального терміну
Солдат був призваний за мобілізацією, проте самовільно залишив військову частину.
news-image

Козелецький районний суд Чернігівської області засудив до реального терміну військовослужбовця однієї з частин ЗСУ за самовільне залишення військової частини. Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України, передає «Є!»

"Солдат С., будучи військовослужбовцем призваним за мобілізацією, у червні 2016 року самовільно залишив військову частину і до грудня 2017 року ухилявся від виконання обов’язків військової служби та переховувався від правохоронних органів у Харківській області, проводячи час на власний розсуд", - йдеться в повідомленні відомства.


 У ході розшукових заходів було встановлено місце знаходження підозрюваного, затримано та обрано йому запобіжний захід – взяття під варту.
  25 січня 2018 року вироком Козелецького районного  суду  Чернігівської області  військовослужбовцю  С., за вчинення злочину передбаченого ч. 4  ст. 407 КК України (самовільне залишення військової частини або місця служби), призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки.

Читайте також: 10-літня донька депутата взяла в Одеської міськради землю в оренду