Суспільство
30 січня 2018
«Нове обличчя кордону»: прикордонна служба розпочинає відкритий конкурсний набір
Відбір кандидатів стартує 1 лютого.
news-image

Держприкордонслужба України 1 лютого розпочинає черговий відкритий конкурсний набір. Про це голова відомства Петро Цигикал заявив сьогодні, під час розширеного виїзного засідання Колегії ДПС, що відбулося в м. Оршанці Черкаської області, передає «Є!»

«Держприкордонслужба успішно реалізує проект «Нове обличчя кордону». Його метою є конкурсний відбір та підготовка вмотивованого персоналу з високим рівнем довіри населення», - сказав очільник прикордонного відомства.

Відмітимо, що вже понад 900 прикордонників пройшли фахову підготовку в рамках даного проекту.

Реформуванню піддалися підрозділи, персонал яких несе службу в аеропортах «Бориспіль», «Київ», «Гостомель» та в пункті пропуску «Краковець», що на кордоні з Польщею.

«1 лютого стартує наступний етап набору в рамках згаданого проекту для комплектування прикордонних підрозділів», - зазначив Петро Цигикал.

Державна прикордонна служба України чекає молодих, амбітних та вмотивованих людей, які бажають зайняти вакантні посади в підрозділах відомства, а саме у «Львів-аеропорт» та «Рава-Руська», що на Львівщині та Окремому контрольно-пропускному пункті «Київ».

Невдовзі на черзі інші прикордонні підрозділи на кордоні з Польщею, а також в аеропортах «Одеса», «Харків», «Дніпро» та інші.

"Кожний, хто пройде відбір гарантовано отримає стабільну та престижну роботу, гідний рівень грошового забезпечення від 9 тисяч гривень, гарантований соціальний захист, якісне медичне обслуговування, професійну підготовку за міжнародними стандартами і перспективу кар’єрного зростання", - йдеться в повідомленні відомства.

Всю детальну інформацію можна дізнатися на сайті Держприкордонслужби за посиланням newface.dpsu.gov.ua

Читайте також: Прикордонники повідомили, скільки українців скористалося безвізом