Суспільство
30 січня 2018
Луценко запевняє, що на Сейшелах відпочивав скромно
Наприкінці 2017 року родина генпрокурора упродовж семи днів відпочивала на Сейшелах, де орендувала дві вілли.
news-image

Генеральний прокурор України Юрій Луценко запевняє, що його родина має достатні та задекларовані фінансові ресурси для відпочинку на Сейшельських островах. Про це генпрокурор розповів журналістам у Брюсселі, повідомляє Укрінформ, передає «Є!»

«Усі кошти, які ми заплатили за перебування, будуть вказані у наступній декларації. Я вказав у декларації подарунок сина, який займається бізнесом, який надав нам кошти для оплати цього семиденного відпочинку. Решта коштів, які ми витратили там на інші потреби, також будуть вказані у нашій декларації приблизно у березні-квітні», - пояснив Луценко.

Він відзначив, що під час відпочинку на островах «жодних зайвостей там не було».

«Я не схильний виправдовуватися. Але, на жаль, так реально сталося, що відпочивати без проведення мітингів і дискусій я можу лише за кордоном», - зауважив генпрокурор.

Луценко додав, що його син, який сплачує усі податки, має можливість допомогти батькам «отримати цей перепочинок перед важким роком».

Генпрокурор пояснив, що допомога сина у розмірі 10 тис. євро показана у декларації, як одноразовий подарунок.

За інформацією «Радіо Свобода», наприкінці 2017 року родина генпрокурора упродовж семи днів відпочивала на Сейшелах, де орендувала дві вілли.

Читайте також: Луценко зізнався, який коштовний подарунок зробив йому син