«Київстар» запустив послугу відстеження місцезнаходження авто
Повний пакет послуги "Автотрекінг" складається з двох датчиків та мобільного додатка.
news-image

Оператор мобільного зв'язку компанія "Київстар" запустила IoT-послугу "Автотрекінг", що дає змогу контролювати стан і місцезнаходження автомобіля за допомогою програми на смартфоні та двох датчиків, зазначається в повідомленні оператора, передає «Є!» із посиланням на Інтерфакс.

"Автовласники, які підключать послугу, отримуватимуть повідомлення про удар автомобіля, відключення сигналізації, переміщення транспортного засобу або включення запалення. Отже, водій може швидко відреагувати та перешкодити викраденню, а також відстежити місцезнаходження свого авто", - йдеться в повідомленні на сайті оператора.

Повний пакет послуги "Автотрекінг" складається з двох датчиків ("Автоінформер" і "Автомаяк"), а також мобільного додатка. Перший контролює стан авто в реальному часі, другий є GPS-трекером і направляє інформацію власнику кілька разів на добу.

Користувачі можуть придбати повний пакет послуги "Автотрекінг" або встановити один із датчиків.

Щомісячна абонплата за повний пакет "Автотрекінг" становитиме 100 грн, за "Автомаяк" - 35 грн, за "Автоінформер" - 65 грн.

Вартість повної послуги "Автотрекінг" (набір із двох пристроїв) становитиме 3699 грн, вартість "Автомаяка" й "Автоінформера" поштучно - 1999 грн.

Послуга "Автотрекінг" працює в зоні покриття зв'язку "Київстар" в Україні, можливість відстеження "Автомаяка" працює також у роумінгу.

Читайте також: «ДРУГ»: МЗС створило сервіс для українців, які подорожують за кордон