Суспільство
2 лютого 2018
У Києві виграно рекордну суму у понад 480 тисяч гривень
Щасливчик отримає виграш більше ніж сума джекпоту, адже в його ставці вгадані також 11 та 10 результатів.
news-image
Під час розіграшу 798-го тиражу, що проходив 30-31 січня, зірвано рекордний джекпот в історії лотереї ТОТО "Спортпрогноз" - 460 000 гривень, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

Джекпот дістався гравцю з Києва, який зробив свою ставку у "ЛОТО маркеті" за адресою: Харківське шосе, 144. Програма 798-го тиражу складалась з цілої низки матчів Чемпіонату Англії, Кубку Італії, Бельгії та Нідерландів.

Цікаво, що щасливчик отримає виграш більше ніж сума джекпоту, адже в його ставці вгадані також 11 та 10 результатів. Загальна сума виграшу склала 481 621 гривень. Це стало можливим завдяки тому, що зробивши ставку на 100 гривень, гравець вирішив перестрахуватися та грав за системою.

По-перше, переможець використав «Систему на 2», що дозволяє вказати у картці одразу два результати для конкретного матчу. Ця опція була використана для четвертої та шостої пари програми тиражу - це поєдинки між "Шеффілд Юнайтед" - "Астон Вілла" і "Бертон Альбіон" - "Рединг".

По-друге, щасливчик вирішив використати "Блок 1", який допоміг йому застрахуватись від неправильно спрогнозованого результату. "Блок 1" було встановлено на першу та п’яту пару програми тиражу – матчі "Тоттенхем" - "Манчестер Юнайтед" і "Халл Сіті" - "Лідс". Цікаво, що саме ця опція й принесла переможцю рекордний джекпот, адже помилка була саме у результаті першої пари, а блок допоміг її уникнути. 

Оператор державних лотерей "М.С.Л." вітає переможця з найбільшим виграшем за історію лотереї та радить звернутись на гарячу лінію за номером 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Ставки на наступний 799-й тираж лотереї ТОТО "Спортпрогноз" приймаються до 3 лютого включно, а джекпот становить – 200 000 гривень.

Читайте також:Мінімальна зарплата 4200 грн. вже 2018 року: в уряді назвали умову для цього