Суспільство
2 лютого 2018
Мірзоян та Положинський у річницю смерті Скрябіна випустили проникливий трек (відео)
Ліричну пісню дует присвятив усім музикантам, які рано пішли з життя.
news-image

Українські музиканти Арсен Мірзоян та Олександр Положинський у річницю смерті Кузьми "Скрябіна" випустили проникливий трек "Фура і артисти", пише «Є!» з посиланням на ТСН.

Ліричну пісню дует присвятив усім музикантам, які рано пішли з життя. Авторами композиції стали Арсен Мірзоян та Олександр Положинський.

"За останні роки загинуло багато талановитих людей, в нашій країні та і у всьому світі. Дякуючи їхній творчості і вкладу в культуру ми не хочемо і не маємо право їх забувати", - прокоментував Арсен.

Він додав, що попросив Олександра створити свій куплет, на написання якого Положинського підштовхнула трагедія з Кузьмою.

"Я попросив Положинського написати свій куплет, свою власну історію, –продовжує Мірзоян. - Трагедія з Кузьмою стала поштовхом до написання цієї пісні. Там є такі слова: “Не прийшли у місто фура і артисти, Жовті видання поширюють плітки, Розіграють драму під ранкову каву, Співчуваючи належно поміж тим. А наспраді варто зрозуміти правду, Те, що сталося, лишається без змін, І в антракті, ніби вистачає хліба, Та на сцену вийде вже не він“.


Нагадаємо, три роки тому, 2 лютого 2015-го жахлива ДТП забрала життя лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка. Аварія сталася на Дніпропетровщині. Авто Кузьми, за кермом якого він сидів, зіштовхнувся з молоковозом. Музикант загинув на місці. 

Читайте також:Я би хотіла, щоб він був зовсім простою людиною, – мама Кузьми Скрябіна