Суспільство
3 лютого 2018
Страшна смертельна ДТП сталася у Трускавці: машина перетворилася на металобрухт
Наразі встановлюються обставини аварії.
news-image

Напередодні у курортному містечку Трускавець, що на Львівщині на вулиці Городище неподалік питного озера автомобіль Audi A8 врізався у дерево, в результаті чого 31-річний водій машини та його 30-річний пасажир загинули. Судячи з кадрів, які з'явилася у мережі, автомобіль внаслідок аварії перетворився на купу металобрухту.

Про це повідомляє пре-служба Нацполіції у Львівській області, передає «Є!».

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля Audi A8, 31-річний місцевий мешканець, виїхав на праве узбіччя, де скоїв наїзд на дерево. Від отриманих травм на місці події помер водій, а пасажир автомобіля, 30-річний житель Трускавця, помер у лікарні. Двох інших пасажирів, місцевих жителів віком 40 та 18 років, госпіталізовано із тілесними ушкодженнями, – розповідають правоохоронці.

Наразі встановлюються обставини аварії та вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як пише ресурс "Джерела Трускавця", у машині перебували працівники ДСНС. Зокрема, серед травмованих – Микола Лучковський, керівник міського відділу Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуації, та його 18-річний син. Обоє перебувають у травматологічному відділі Дрогобицької центральної лікарні, у них діагностовано середній ступінь важкості.