Події
5 лютого 2018
На Закарпатті двоє чоловіків застосували зброю проти прикордонників
Порушниками виявились 30 та 25-річний жителі селища Богдан Рахівського району Закарпатської області.
news-image

У Рахівському районі Закарпатської області затримано двох місцевих жителів, які відстрілювалися, тікаючи від прикордонників. Про це повідомляє Відділ взаємодії зі ЗМІ Державної прикордонної служби, передає «Є!» із посиланням на УНН.

“Під час патрулювання прилеглої до кордону території прикордонний наряд відділу "Богдан" Мукачівського загону помітив зупинку транспортного засобу "Тойота Ленд Крузер" чеської реєстрації, з якого вийшло двоє невідомих та направились у бік державного кордону.

На законну вимогу прикордонників зупинитись та надати документи чоловіки почали втікати, один з них здійснив кілька пострілів вгору.

В свою чергу прикордонники здійснили попереджувальні постріли вгору, але це не зупинило зловмисників, які вдались до втечі у напрямку населеного пункту Богдан”, — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, про інцидент прикордонники повідомили співробітників Рахівського відділення Національної поліції в Закарпатській області та розпочали спільні оперативно — розшукові заходи.

В ході проведеної перевірки вдалось встановити та затримати правопорушників. Ними виявились 30 та 25-річний жителі селища Богдан Рахівського району Закарпатської області.

Крім того, співробітниками поліції виявлено автомобіль, стріляну гільзу та вилучено мисливський карабін.

Затриманих осіб доставлено до відділу прикордонної служби. Пояснити свої вчинки затримані відмовились. Оцінку діям правопорушників та міру покарання визначатиме суд.

Читайте також: До України не пустили артиста з «А’Студіо» за гастролі в анексованому Криму