Політика
7 лютого 2015
Президент України прибув до ФРН для участі в Мюнхенській конференції
7 лютого участь у конференції візьме і канцлер Німеччини Ангела Меркель.
news-image

Президент України Петро Порошенко прибув у Німеччину для участі в Мюнхенській конференції з безпеки, передає Є! Єдність.інфо з посиланням на прес-службу Адміністрації Президента.

"Президент України прибув в Федеративну Республіку Німеччина для участі в 51-й Мюнхенській конференції з питань безпеки", - повідомили в АП.

В рамках візиту П. Порошенко в Німеччину запланована тристороння зустріч з віце-президентом США Джозефом Байденом і канцлером Німеччини Ангелою Меркель, як і ряд двосторонніх зустрічей, зокрема, з Генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом.

Читайте також: Україна - головна тема чергової Мюнхенської конференції безпеки

Як повідомлялося раніше, 6 лютого стартувала 51-а Мюнхенська конференція з безпеки, яка триватиме до 8 лютого. На ній будуть розглянуті теми глобальної кризи біженців і боротьба з тероризмом. Особливу увагу приділять ситуації в східній Україні.

7 лютого участь у конференції візьме і канцлер Німеччини Ангела Меркель. Вона приїде до Мюнхена після візиту в Москву, куди разом з президентом Франції Франсуа Олландом вона поспішно вилетіла для переговорів з президентом Володимиром Путіним. Як очікується, в суботу вона прилетить до столиці Баварії, де виступить з промовою.

Читайте також: Глава Мюнхенської конференції закликає надати Україні зброю