Суспільство
10 лютого 2018
Де захоронено тіла убитих у полоні українських бійців на Донбасі: з'явилася важлива інформація
Українських воїнів поховано неподалік Донецького аеропорту.
news-image

Тіла убитих у полоні терористів українських воїнів на Донбасі поховано неподалік Донецького аеропорту. Про це волонтерам спровістив представник так званих правоохоронних органів "ДНР".

Відповідну інформацію оприлюднив керівник волонтерської групи "Патріот" Олег Котенко, передає  «Є!» посилаючись на "Громадське".

Ми знайшли це захоронення біля донецького аеропорту. Біля посадки. У лютому у нас було багато людей, які потрапляли у полон, долі яких нам були невідомими. Тому у нашій організації була розгалужена мережа, яка була на тій території та займалася пошуком. Ми дізналися, що є три людини, не прізвищ, не імен, є таке поховання, – зазначив активіст.

За його словами, у зв’язку з цим волонтери змушені були звернутися до представниці так званої "ДНР" щодо поховання.

Тоді вона допомогла нам ексгумувати тіла. У 2014-15 роках була можливість заходити на їхню територію та забирати тіла наших загиблих хлопців. І ми вели переговори безпосередньо з нею щодо обміну полоненими, – підкреслив він.

Як зауважив Олег Котенко, волонтерам про тіла повідомив представник "правоохоронних органів "ДНР".

Троє українських бійців потрапили в полон у боях за селище Логвинове, що на трасі Бахмут – Дебальцеве. Там їх було убито, – констатував керівник волонтерської групи "Патріот".