Політика
7 лютого 2015
Кадиров назвав Порошенка "блазнем": російські паспорти – це барахло
Глава Чечні Рамзан Кадиров назвав «блазнями» екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі і президента України Петра Порошенка.
news-image
«Народжена блазнем людина королем ніколи не стане, якщо навіть роками буде протирати штани на королівському троні», - написав він у своєму інстаграмі.

Він зазначив, що американці спіймали Саакашвілі і зробили президентом Грузії.

«А він, замість того щоб країною правити, то краватки їв, то в підворіттях ховався. І цей блазень гороховий, якого шукає рідна поліція, щоб посадити в тюремну клітку, дає поради Україні, як перемогти Росію », - зазначив Кадиров.

Глава Чечні також задався питанням, яким же "дурнем" повинен бути Порошенко, який слухає цього "блазня"?

Він підкреслив, що США використовують їх, щоб стравлювати держави і тримати світ в хаосі.

«Всю Росію нікому і ніколи не вдавалося захопити. І тим більше не вдасться Саакашквілі і Порошенко, які безоглядно побіжать до канадського кордону, якщо в Москві один раз тупнути ногою », - додав Кадиров

Він також висловив упевненість, що Росія і Україна будуть жити в мирі та злагоді.

«Росія ніколи не ставила мету захопити Україну. Нам поруч потрібна мирна, економічно розвинена, вільна від фашизму, братська Україна! »- сказав глава Чечні.

Глава Чечні  Рамзан  Кадиров  також прокоментував останні  події у Мюнхені. Так  президент України  Петро Порошенко показав паспорти  солдат РФ, які “заблукали” в Україні. Втім, сам Кадиров, іншої думки:

Читайте також: Кадиров закликав чеченців не воювати на боці України