Події
12 лютого 2018
Зустріч Тимошенко із Волкером: з'явились подробиці розмови
Першим інформацію про зустріч з Тимошенко надав саме Волкер.
news-image

Юлія Тимошенко недарма з'явилася на молитовному сніданку у Вашингтоні та провела декілька зустрічей з представниками американського істеблішменту. Її мета – продемонструвати свою значимість як гравця міжнародного формату, до якого дослухаються на Заході.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Після тривалої паузи у публічній діяльності лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко була помічена на традиційною молитовному сніданку у Вашингтоні, в якому брав участь президент США Дональд Трамп, а також інші поважні гості з багатьох країн світу.

Повідомляється, що в Америці Юлія Тимошенко мала досить насичену програму. Вона зустрічалася з сенаторами Бобом Коркером та Марком Рубіо, а також з помічником державного секретаря США у справах Європи і Євразії Вессом Мітчеллом. Та головною подією американського "вояжу" Тимошенко була її розмова зі спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером.

Першим інформацію про зустріч з Тимошенко надав саме Волкер, а не лідерка "Батьківщини", яка, здавалося б, більше цікавлена у поширенні такої інформації. З твіту, який політик розмістив у соцмережі, випливає, що співрозмовники бесідували про війну на Донбасі та долю мінських угод.

Дещо інакше витлумачила зустріч із Волкером прес-служба Тимошенко. Із запізненням на один день речники Юлії Володимирівни зазначили, що розмова велася й довкола внутрішній проблем України.

Читайте також: Західні експерти дали коментар стосовно видворення Саакашвілі з України
Читайте також: На Донбас має увійти місія із 20 тисяч миротворців – доповідь