Події
13 лютого 2018
Син заступника гендиректора Roshen жорстоко побив дівчину
Дівчина не хоче називати своє ім’я, лише демонструє порвану майку.
news-image

Син заступника генерального директора корпорації та однокласника президента Сергія Зайцева побив дівчину, з якою приятелював кілька років. Інцидент стався вдома в Івана Зайцева, і постраждала боїться, що справу замнуть, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Дівчина не хоче називати своє ім’я, лише демонструє порвану майку – її порвав колишній приятель, син впливового топ-менеджера корпорації Roshen суботнього ранку. Вони разом завершували гучну вечірку, і вирішили по-дружньому зустріти світанок у компанії друзів в квартирі Зайцева, але потім Іван здійснив на неї зухвалий напад. 

"Озвірів, очі налилися кров’ю, вихопив телефон, почав бити по обличчю, хапати за горло, до стінки притискати. Кричав, що хоче мене вбити, але не хоче сидіти за це", - розповіла постраждала на умовах анонімності.

Вона розповіла, що приятелювала з Іваном протягом п’яти років, і не переривала спілкування навіть тоді, коли він переїхав до Лондона. 

"Його батьки відправили навчатися, щойно тут почалися відомі події на Майдані. Його одразу відіслали, і він два з половиною роки взагалі не з’являвся тут. Для батьків він, звісно, зразковий хлопчик – сидить готується до іспитів", - каже побита дівчина. Вона подала заяву в поліцію, але боїться, що через впливовість батька, однокласника Порошенка, цю справу зведуть нанівець, тому й погодилася на інтерв’ю. "Мені пощастило, що я лишилася жива і від цих усіх ударів не відкинулася там. Можливо, якась інша дівчина трапиться через тиждень, хотілося б попередити це", - пояснила постраждала.

Сам Іван Зайцев діджей, зв’язатися з ним не вийшло: телефон не відповідає, а консьєржам у будинку він дав вказівку нікого стороннього до себе не пропускати. У корпорації Roshen про інцидент знають, але свого топ-менеджера також оберігають від спілкування з журналістами. В офіційній письмовій відповіді на запит пояснили, що не коментують приватного життя своїх працівників. Застати на роботі батька зухвалого молодика журналістам не вдалося.

В поліції заяву дівчини прийняли, але зловмисника поки що не допитали.

"Слідчі йому вручили повістку про виклик і на протязі трьох днів він зобов’язується прийти на допит", - пояснила прес-офіцер Шевченківського управління поліції Анна Зубрєва.

Правоохоронці не приховують, що найвірогіднішим покаранням за скоєне для молодика буде штраф, котрий з урахуванням родинних статків виглядатиме копійчаним. І подейкують, що це вже не не перша жертва агресивного юнака. 

Читайте також: В Івано-Франківській області побили сина депутата (фото)