Світ
7 лютого 2015
Американська родина у виховних цілях інсценувала викрадення власної дитини
Хлопчику сказали, що той більше ніколи не побачить матір, і пригрозили прибити його до стіни сараю
news-image

В американському штаті Міссурі мати, бабуся і тітка шестирічного хлопчика заарештовані за інсценування його викрадення. Про це пише Є! Єдність.інфо з посиланням на The Guardian.

На думку матері, її син дуже прихильно ставився до всіх, кого зустрічав на вулиці. І для того, щоб наочно показати дитині, до чого призводить спілкування з незнайомцями, сім'я звернулася до одного з знайомих з проханням понарошку викрасти хлопчика.

Коли дитина вийшла зі шкільного автобуса, чоловік запхав його в машину, де зв'язав йому руки і ноги. Там він сказав «заручнику», що той більше ніколи не побачить матір, і пригрозив прибити його до стіни сараю. Щоб хлопчик перестав плакати, він показав йому пістолет. Потім чоловік зав'язав очі дитині і відвіз додому в підвал.

Через деякий він відпустив хлопчика і дозволив піднятися наверх. Там його чекали родичі з повчанням про те, чому потрібно триматися подалі від незнайомців.

За словами поліції, сім'я постраждалого дитини не відчуває за собою ніякої провини.

Матері пред'явлені звинувачення у викраденні неповнолітньої і жорстокому поводженні з дитиною. Решта також звинувачуються у викраденні, жорстоке поводження, а також в злочинній недбалості. Всіх чотирьох обвинувачених помістили до в'язниці під заставу в 250 тисяч доларів. Хлопчику призначили опіку.

Читайте також: «Найгарнішого злочинця США» засудили до двох років в'язниці