Події
15 лютого 2018
Стали відомі шокуючі подробиці вбивства морпіхів поблизу Широкиного
У Генеральній прокуратурі підтвердили вбивство чотирьох морських піхотинців поблизу Широкиного.
news-image

Чотирьох військовослужбовців Збройних сил України застрелили, коли вони спали, товариші за службою під Широкиним через можливе систематичне знущання. Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на джерело у військовому гарнізоні Маріуполя.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"Затримані кажуть про знущання у вигляді постійного прискіпування й надмірного навантаження на службі. Як було насправді, думаю, встановимо", - повідомили у гарнізоні.

 Зазначається, що військових  вбили, коли вони спали, з контрольними пострілами в голову, а пізніше намагалися підпалити приміщення для детонування боєприпасів задля приховання слідів злочину. Раніше у штабі АТО повідомили про загибель українських морпіхів, тіла яких були знайдені у місці проживання. Пізніше ЗМІ повідомили, що у 36 бригаді морської піхоти ВМС ЗС України вчора сталася надзвичайна подія — два бійці бригади розстріляли чотирьох своїх товаришів. Військовослужбовці вживали алкоголь, після чого почали стріляти. У Генеральній прокуратурі підтвердили вбивство чотирьох морських піхотинців поблизу Широкиного.

Читайте також: В Міноборни розповіли про обстріли останньої доби
Читайте також: Поліція повідомила про розкриття потрійного вбивства сім'ї на Донбасі