Події
15 лютого 2018
Перше у 2018 році сонячне затемнення: астролог розповів, на які знаки зодіаку подія вплине найбільше
Астролог також пояснив, у чому небезпека сонячного затемнення.
news-image

Сонячне затемнення, яке відбудеться сьогодні о 22.51 за київським часом, особливе. Воно збігається з початком нового року за східним календарем. У цей день рекомендується уникати поганих компаній, забути про алкоголь та песимізм. Про це сказав директор Українського астрологічного інституту Павла Глоби, астролог Ігор Нікішин.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"Затемнення традиційно пов'язані з підвищеною фатальностью, у зв'язку з цим не рекомендується поблизу затемнень починати якісь нові справи, тому що згодом вони не будуть піддаватися корекції. Тому ціна помилки висока", — говорить Нікішин.

Астролог також пояснив, у чому небезпека сонячного затемнення.

"Уявіть собі, що ви знаходитесь в кімнаті, де багато людей, і в цей момент несподівано гасне світло. Логічно, що не варто робити різких рухів у темряві. Аура затемнення зазвичай плюс-мінус три дні від дати затемнення. Іноді для особливих затемнень буває і до п'яти днів. Це затемнення— особливе, тому що збігається з початком нового року за східним календарем. Відповідно, це затемнення впливає на період з 10 до 20 лютого включно. Затемнення — в Знаку Водолія. А Водолій, зокрема, пов'язаний з повітряними перельотами. Катастрофа Ан-148 11 лютого в Підмосков'ї в аурі цього затемнення — зайве тому підтвердження", — говорить він.

Що стосується впливу солненого затемнення на знаки Зодіаку, то, за словами астролога, найбільш йому схильні Водолій, Козеріг і Овен.

"Це стосується знаку Водолія, особливо тих, хто відзначає свій день народження поблизу 15 лютого. Також це стосується Козерогів і Овнів. Зрозуміло, ця інформація тільки на підставі сонячного знаку", — підкреслив астролог.

У професійної астрології, говорить Нікішин, щоб визначити, як те чи інше затемнення вас стосується індивідуально, необхідно поєднувати особисту карту людини з картою затемнення.

Читайте також: На Сонці зафіксували найпотужніший за останні два місяці спалах