Події
15 лютого 2018
На Прикарпатті стався вибух біля музею Степана Бандери
Близько 4:00 ранку невідома особа біля входу привела в дію вибуховий пристрій.
news-image

У четвер біля музею історико-меморіального комплексу імені Степана Бандери в селі Старий Угринів Калуського району пролунав вибух.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Про це повідомляє сектор комунікації головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.За наведеними даними, близько 4:00 ранку невідома особа біля входу привела в дію вибуховий пристрій. Цим було пошкоджено приміщення музею, частково фасадну частину будівлі та склопакетні блоки вікон. 

"Правоохоронцями проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, направлені на проведення повного всебічного дослідження всіх обставин вчинення вказаного кримінального правопорушення та встановлення особи (осіб) причетної до злочину. У справі призначено проведення експертиз. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство", - відзвітували правоохоронці.

Минулоріч група викладачів кафедри історії, музеєзнавства та культурної спадщини Національного університету "Львівська політехніка" виступила із ініціативою надати вишу ім'я провідника Організації українських націоналістів Степана Бандери. 

Читайте також: Доба в АТО: 11 обстрілів, один боєць ЗСУ загинув