Події
15 лютого 2018
В Одесі будівельна компанія ошукала інвесторів на 7 млн грн
Ціна вказувалася досить приваблива, а місце розташування поблизу моря говорило саме за себe.
news-image

Мільйонне шахрайство з житлом - в Одесі правоохоронці ліквідували злочинну схему оборудок із коштами інвесторів. Інформує «Є!», з посиланням на УНН.

У рамках розслідування прокуратура повідомила про підозру трьом представникам підприємства, у шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах.

“З’ясовано, що посадовці будівельної компанії ошукали довірливих покупців житла під приводом інвестування у будівництво багатоповерхівки по вул. Дача Ковалевського, 125/6. Поряд із цим жодних документів на земельну ділянку та дозволів на будівництво вказаній компанії не видавалося. Власне і будувати багатоповерхівку фірма намірів не мала, а за вказаною адресою розташований літній табір, що є власністю держави”, — йдеться у повідомленні.

Також на території району працював офіс компанії. Ціна вказувалася досить приваблива, а місце розташування поблизу моря говорило саме за себе. Кошти ошуканих інвесторів надходили на рахунки юридичної фірми та у подальшому обготівковувалися та привласнювалися шахраями.

Загалом злочинними діями потерпілим спричинено 7 млн грн шкоди.

Читайте також: Німецький суд кинув за ґрати групу українських «мафіозі»
Читайте також: Невідомі у камуфляжі знову вдерлися до офісів у «Гулівері»