Аністон і Теру розлучилися після 2 років шлюбу
Другий шлюб американської актриси Дженніфер Аністон виявився ще коротшим, ніж її союз із Бредом Піттом.
news-image

На превеликий жаль, другий шлюб американської актриси Дженніфер Аністонвиявився ще коротшим, ніж її союз із Бредом Піттом. Про це пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

49-річна кінозірка оголосила про розлучення з Джастіном Теру після двох років шлюбу.

Речник Джен розказав про це People.

"Намагаючись пригасити будь-які подальші спекуляції, ми вирішили оголосити про наш розрив. Рішення було обопільним, воно було з любов'ю прийняте наприкінці минулого року. Ми - двоє найліпших друзів, які вирішили розійтися як пара, але сподіваються продовжити свою безцінну дружбу", - підкреслила Аністон.
 

Як пояснила акторка, враховуючи, що "індустрія пліток" не утрималася б від спекуляцій на цю тему, вони з Теру захотіли оприлюднити правдиву версію самі. Будь-яку інформацію, котра в подальшому надходитиме не від них самих, Аністон просить вважати чиєюсь вигадкою.

"Понад усе ми прагнемо зберегти глибоку повагу та любов, яку відчуваємо одне до одного", - додала зірка.

Нагадаємо, наприкінці року таки ходили чутки про серйозну сварку, яка відбулася між Дженніфер і 46-річним Джастіном, через яку пара зібралася розлучатися. Але ці підозри дещо приспала публікація в журналі про будівництво та інтер'єри, присвячена оселі зіркової парочки. У інтерв'ю Аністон саме розказувала, яка вона щаслива.

Як відомо, Теру з Аністон побралися в 2015-му. За словами джерел, причиною відчуження між чоловіком та дружиною зрештою стали їхні напружені графіки.