Події
16 лютого 2018
Стрілянина у школі Флориди: стало відомо, що спонукало стрілка до таких дій (відео)
Знайомі 19-річного хлопця описують його як проблемного підлітка, який відчував себе дуже самотнім.
news-image

Ніколас Круз, який розстріляв з рушниці учнів однієї зі шкіл у штаті Флорида розповів слідчим, що послужило причиною нападу. Про це повідомляє ABC News. Він заявив, що чув голоси в голові, які давали йому вказівки вчинити злочин, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Голоси були описані як «демони» джерелами правоохоронних органів. Знайомі 19-річного хлопця описують його як проблемного підлітка, який відчував себе дуже самотнім. Адвокат сім'ї, в яку хлопчик потрапив після смерті названої матері, сказав, що Ніколас був у глибокій депресії і відвідував психотерапевта.

Ще один знайомий Круза описав його як «психопата», який відчував особливий інтерес до зброї. Як повідомляв УНІАН, жертвами стрілянини у школі Marjory Stoneman Douglas у місті Паркленд, що у Флориді, стали 17 осіб. 12 з них були вбиті в будівлі школи, два у дворі, один на вулиці. Ще дві людини померли в лікарні від поранень. Стрілком виявився 19-річний Ніколас Круз - колишній учень цієї школи, якого, за словами шерифа, виключили за порушення дисципліни. Для атаки молодик використовував напівавтоматичну гвинтівку AR-15 і кілька обойм. 


Читайте також: У Києві облили фарбою дівчину, яка роздавала газету «Вести» (фото)
Читайте також: Стрілянина у Флориді: щонайменше 19 людей загинули