Олена Шоптенко чекає на первістка
Олена Шоптенко поділилась, що мріє про велике весілля та медовий місяць.
news-image

Учора учасниця «Танців з зірками» на телеканалі 1+1 Олена Шоптенко у відвертому інтерв’ю «Світському життю з Катериною Осадчею» зізналась, що очікує первістка. 

Інформує «Є!», з посиланням на 1plus1.ua.

«Так, я вагітна. Зараз продовжую вести здоровий спосіб життя, правильно харчуюсь, та не бачу причин щось змінювати у своєму раціоні. Танцювати планую до тих пір, поки мені буде неважко це робити. Враховуючи те, що мій організм є натренованим і витривалим, проблем не буде. Більше того, фізична активність покращує обмін речовин та підвищує рівень кисню, тому вважаю, що вагітність потрібно проводити активно», – зізналась танцівниця.

Також Олена Шоптенко поділилась, що мріє про велике весілля та медовий місяць, адже зі своїм чоловіком Олексієм Івановим розписалась таємно – молодята досі не відсвяткували подію.

Нагадаємо, що у «Танцях з зірками» Олена склала пару українському актору та режисеру Ахтему Сеітаблаєву. Артисти дійшли до фіналу, але за кілька кроків до перемоги залишили проект. Останнім номером Олени та Ахтема на паркеті став кримськотатарський танець під пісню тренера «Голосу країни-8» Джамали «1944» у виконанні переможниці «Голосу. Діти-4» Еліни Іващенко, в якому режисер поділився болісними хвилюваннями стосовно своєї рідної землі, Криму.

Після високих рейтингів «Танців з зірками» телеканал «1+1» вирішив продовжити легендарний проект на другий сезон, який глядачі побачать восени 2018 року.

Читайте також: Стало відомо, у якому порядку виступатимуть конкурсанти у фіналі нацвідбору Євробачення-2018