Чоловік Ірини Федишин розповів про гонорар співачки
Ірина Федишин своїм прикладом хоче показати, що співачці не потрібен іменитий продюсер і багато грошей, щоб стати популярною.
news-image

Українська співачка Ірина Федишин стала учасницею вокального шоу "Голос країни 8". Артистка вважає, що цей проект їй принесе новий досвід, а  Джамала зможе дати їй важливі рекомендації, пише «Є!» з посиланням на ТВ Гід.

 

Чоловік Ірини Федишин вважає артистку талановитою та перспективною. Вона досить популярна, і на її концертах збирається багато прихильників у всіх містах України. Лише за 2017 роки співачка дала 126 сольних концертів.

А ось гонорар Ірини Федишин не такий і великий. Чоловік співачки, продюсер Віталій Човник, в нещодавньому інтерв'ю "Главком" зізнався, що у неї скромні запити:

"Я можу сказати прямо. У мене найдешевший артист в Україні. Артист з найнижчим гонораром і найпростішим райдером. Але це артист, який збирає найбільшу кількість залів у країні і якого я вважаю якщо не "номером один", то дуже близьким до цього. Напевно, у нас найпростіший райдер, який складається з чисто людських побажань. Якщо нас приймає місто, нам потрібен готель, харчування, ну, найпростіше, що може бути: вода, серветки, печиво. Ми розуміємо, що слово "райдер" дратує людей."

Також Човник зазначає, що Ірина Федишин своїм прикладом хоче показати, що співачці не потрібен іменитий продюсер і багато грошей, щоб стати популярною:

"Ми змінюємо ті неписані правила шоу-бізнесу, коли артист повинен мати чималі гроші, щоб розкрутитися. Це – неправда. Артист повинен мати талант! Кажуть, що артист повинен мати покровителя, іменитого продюсера. Це теж неправда. Що артистка повинна показувати, що вона одна, у неї немає чоловіка і сім'ї, інакше на її концерти не будуть приходити хлопці. Це теж неправда. Що потрібно крутити кліпи на суперпопулярних каналах, щоб стати відомим. Ні! Федишин тому і називають феноменом, тому що вона переламала всі ці правила. Вона йде іншим шляхом."

Читайте також:Misto, Fire та Heroes: що співатимуть учасники 1-го півфіналу Нацвідбору (відео)