Суспільство
20 лютого 2018
Сироїд розповіла, як її літак аварійно приземлився
Рейс Київ-Херсон розвернули з півдороги назад до Борисполя.
news-image

У ніч проти вівторка авіарейс Київ-Херсон, який здійснювала українська компанія, розвернули на половині дороги. Літак здійснив аварійне приземлення у Борисполі. Про це у Facebook повідомила одна з пасажирок лайнера - заступник Голови Верховної Ради Оксана Сироїд, передає «Є!»

"Маленький Ембраєр ледве тягнув до злітної смуги. Хлопчина поруч розглядав завжди нецікаву інструкцію з безпеки. Зосередився на аварійних жилетах, і чомусь захотілося пожартувати про те, що глухі акули нам точно не світять. Але абсолютна тиша в салоні не дала вимовити й слова - мовчали навіть двоє немовлят", - йдеться в повідомленні.

За словами Сироїд, виходячи з літака, вона запитала стюардес про причину, на що отримала відповідь:

"З технічних причин. Вам більше ніхто нічого не скаже. Це тільки пілоти знають".

"Попросила уточнити в пілотів. Після повернення з кабіни дівчина відтараторила: "Несправність-системи-кондиціювання-допобачення!", - додала Сироїд.

Віце-спікерка також звернула увагу на "совковий" сервіс у залі очікування.

"В залі домашніх рейсів зачинено все, навіть будка з водою. На прохання відчинити, відповідь у кращих традиціях совка: "Ви ще не преземлилися, а вам вже їсти давай!" І людям стало навіть якось ніяково, за те що приземлилися", - написала Оксана Сироїд.
Читайте також: Фінляндія хоче за допомогою стартап-посвідки на проживання залучити в країну іноземні таланти