Події
20 лютого 2018
ТОП-100 найкращих провайдерів IТ-послуг у світі: до списку увійшли близько 20 українських компаній
Це на 5 більше, ніж минулого року.
news-image

Міжнародна організація IAOP (International Association of Outsourcing Professionals) оприлюднила список найкращих світових постачальників ІТ-послуг - The 2018 Global Outsourcing 100, до якого потрапили відразу 18 ІТ-компаній, які були засновані або ведуть свою діяльність на території України, що на 5 більше, ніж минулого року, повідомила прес-служба галузевої асоціації «IT Ukraine».

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

«Список найкращих постачальників IТ-послуг, заснованих в Україні, має такий вигляд: всього 12 компаній, з них 4 вперше потрапили до рейтингу - AMC Bridge, Ciklum, ELEKS, Infopulse, Innovecs, Miratech, N-iX, Program-Ace, Sigma Software, Softengi, SoftServe», - наголошується в повідомленні.

 Крім того, в ТОП-100 увійшли 6 міжнародних компаній, що мають R&D-офіси в нашій країні: Artezio, EPAM Systems, Iterа, Luxoft, Softjourn, TEAM International Services. 

«Зростання кількості вітчизняних компаній у рейтингу від IAOP є важливим індикатором розвитку інноваційного та IТ-бізнесу в країні. Тільки за останні кілька років кількість представників ринку IТ-послуг, які працюють в Україні, збільшилася в рейтингу майже вдвічі», - цитує прес-служба виконавчого директора асоціації «ІТ Ukraine» Олександра Кубракова.
Читайте також: «Укрпошта» суттєво піднімає тарифи
Читайте також: Омелян розповів, коли почнуться роботи з будівництва об'їзної бетонної дороги навколо Житомира