Події
21 лютого 2018
В Україні може з'явитися ще одна святкова дата
Кабінет міністрів України подав відповідний законопроект ще в 2017 році.
news-image

У Міністерстві інформаційної політики вважають, що для підтримки бойового духу населення Криму необхідно затвердити нову святкову дату про опір кримчан російським окупантам. Чиновники впевнені в своєму бажанні здійснити задумане і зробити двадцять шосте лютого особливим днем.

Інформує «Є!», з посиланням на ukrnews24.com.

Еміне Джеппаров, що займає посаду заступника міністра інформаційної політики, вважає, що Україна на офіційному рівні зобов'язана визнати проукраїнські прагнення кримчан. Багато жителів півострова негативно ставляться до анексії і окупації, вони бажають реінтеграції зі своєю справжньою Батьківщиною.

Кабінет міністрів України подав відповідний законопроект ще в 2017 році, і в даний момент він знаходиться на розгляді у президента. З дня на день глава держави підпише його. Також кілька місяців тому Дорожня карта Стратегії з питань відновлення українського контролю над Кримом стала реалізовуватися урядом країни.

Члени Меджлісу вважають, що тема Криму повинна постійно підніматися засобами масової інформації. Необхідно активно розповісти про псевдореферендуме на півострові, діях російських військ в 2014 році і що панують у тимчасово окупованій Автономній Республіці Крим репресії.

Читайте також: Чотири роки тому Росія розпочала військову агресію в Криму
Читайте також: Загибель студентки з Туркменістану: пошуки тіла тривають уже четверту добу