Спорт
22 лютого 2018
Динамо - АЕК: Сьогодні кияни зіграють матч Ліги Європи
Кияни після нічиєї на виїзді спробують вдома дотиснути греків.
news-image

"Динамо" - АЕК. Кияни після нічиєї на виїзді спробують вдома дотиснути греків. Про це пише «Є!» з посиланням на 112. Матч розпочнеться 22 лютого, 20:00.

Київ, "Олімпійський"
Ліга Європи, 1/16 фіналу
"Динамо" - АЕК
Перший матч 1:1

Якщо перед першим матчем в Афінах за киян було трохи боязко, враховуючи відновлення футбольного сезону, то зараз "Динамо" виглядає явним фаворитом у матчі-відповіді. У Греції підопічні Хацкевича показали, що знаходяться в добротній фізичній формі і не мають проблем з мотивацією.

На вихідних кияни зіграли перший весняний матч чемпіонату, який з труднощами виграли у "Олімпіка". АЕК на уїк-енді розгромили "Ксанті", а Огнєн Враньєш зробив хет-трик. Так що, обороні "Динамо" варто бути зібраної протягом всього матчу.

Головний тренер АЕКа Маноло Хіменес:

"У нас буде 90 хвилин на те, щоб показати кращу гру і добитися перемоги. Ми націлені на перемогу. Але розуміємо, що така досвідчена команда, як "Динамо", легко це зробити нам не дасть. Футбол — це гра, в якій у обох суперників одна мета: вигравати. "Динамо" теж буде налаштована на перемогу. У футболі, як і в житті, не можна базуватися на тимчасових висновках. Це постійна робота, і практика показує, що навіть команда, яка перебуває в кращій формі, може показати гіршу гру. Так було в першому матчі".

Прогноз букмекерів:

William Hill: перемога "Динамо" - 1.91, нічия - 3.20, перемога АЕКа - 4.50
Winline: перемога "Динамо" - 1.82, нічия - 3.36, перемога АЕКа - 4.93

Читайте також:Захист титулу: Світоліна пробилася у чвертьфінал турніру в Дубаї

Читайте також:Що роблять дрони на Олімпіаді-2018: чарівні фото