Київ
22 лютого 2018
Столичний ресторан, у якому відвідувачі отруїлися суші, зачинили на перевірку
Заклад, в якому п'ятеро людей отруїлися суші, знаходиться за адресою проспект Перемоги, 84В, де розташований один з ресторанів мережі «Євразія».
news-image

У Державній службі з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів перевірять мережу ресторанів «Євразія» через нещодавній масового отруєння суші в одному із закладів мережі, пише «Є!» з посиланням на портал Наш Київ.

Чиновник повідомив, що заклад, в якому п'ятеро людей отруїлися суші знаходиться за адресою проспект Перемоги, 84В, де розташований один з ресторанів мережі «Євразія».

«Цей заклад громадського харчування, яке знаходиться за адресою проспект Перемоги, 84В і яке спеціалізується на приготуванні певного виду кухні. Цей заклад протягом останніх 9 місяців вже втретє відправляє до нас людей. Перший раз був в червні минулого року, коли звернулося близько 50 осіб за лікуванням, потім в серпні у нас було ще кілька людей і зараз, через півроку, у нас знову такий випадок », - зазначив Овчаренко.

На даний момент підписано розпорядження про тимчасове закриття ресторану і проводиться відбір зразків для лабораторних досліджень. Крім того, чиновники перевіряють всі існуючі скарги споживачів щодо цієї мережі ресторанів.

Повідомляється, що всі жертви отруєння пов'язують хвороба з вживанням ролів «Філадельфія» з даного закладу. Троє з них потрапили до лікарні з гострою кишковою інфекцією.

Читайте також:У Києві п’ятеро людей отруїлися після того, як з’їли суші з одного й того ж ресторану

Читайте також:На Харківщині у будинку знайшли мервими сім'ю із 4 осіб