Війна
23 лютого 2018
Під Житомиром попрощалися із загиблою на Донбасі медсестрою сил АТО (фото)
23 лютого провели в останню путь медика-військовослужбовця Сабіну Галицьку, яка загинула під час обстрілу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.
news-image

У селі Бастова Рудня (Житомирська область) 23 лютого проводили в останню путь медика-військовослужбовця Сабіну Галицьку, яка загинула під час обстрілу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Укрінформ.

Попрощатися із загиблою прийшли дуже багато людей, в тому числі і військові. Побратими Галицької називають її ангелом і красунею. За їх словами, дівчина була життєрадісною, амбітною і мала багато планів.

"Напередодні вона проводила із новоприбулими бійцями роти заняття з медичної підготовки. А того дня поїхала до стареньких у село: комусь тиск поміряти, комусь таблетки дати, завезти противірусні препарати. Так склалося, що зробили засідку і на цьому обірвалося життя Сабіни. Ніхто навіть не думав, що доведеться їхати проводжати її в останню путь", - розповів заступник командира роти з морально-психологічного забезпечення Петро Бойчук.

Дівчину поховали в селі Бараші.

Читайте також:Їй було лише 23. Історія красуні-медика ЗСУ, яка загинула 20 лютого в зоні АТО (фото)