Суспільство
26 лютого 2018
У Лапландії турист у піжамі та капцях відстав від нічного поїзда
Кондуктори залізничної станції допомогли туристу.
news-image

У лапландському місті Кемі турист з Малайзії в одній піжамі й капцях з невідомої причини покинув поїзд, на якому він їхав з Рованіємі у Гельсінкі, передає «Є!» із посиланням на Yle.

Двоє місцевих жителів помітили на пероні чоловіка, який намагався відкрити двері потягу. Однак двері були вже заблоковані, і потяг рушив без одного пасажира.

Один з місцевих зателефонував своєму другові, який зміг перекласти розповідь азіатського туриста, що відстав від поїзда. Його сім'я залишилася в вагоні, а о восьмій ранку вони всі разом повинні були бути у фінській столиці, щоб звідти продовжити свою подорож.

На вокзал Кемі прибула місцева поліція, яка в цій ситуації могла тільки запропонувати туристу місце в камері попереднього ув'язнення, щоб не довелося чекати порятунку на холоді. Однак цього не було потрібно: кондуктори залізничної компанії VR отримали інформацію про пасажира, який випадково вийшов не на своїй зупинці, й викликали для нього таксі.

Таксі доставило туриста з Азії в цілості й схоронності в Оулу, де була наступна зупинка поїзда. В результаті відправлення поїзда було затримано лише на 20 хвилин.

Читайте також: Єрусалим: вперше за 100 років закрився Храм Гробу Господнього