Події
26 лютого 2018
Український продюсер розкритикував роботу журі під час Нацвідбору на Євробачення-2018
Вибір суддів та глядачів викликав неоднозначну реакцію серед музичних експертів.
news-image

24 лютого відбувся фінал Національного відбору Євробачення-2018, де було обрано представника від України – ним став 20-річний виконавець з Одеси MELOVIN. Такий вибір суддів та глядачів викликав неоднозначну реакцію серед музичних експертів.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Епатажний та загадковий співак MELOVIN від початку Нацвідбору завоював серця мільйонів шанувальників. Однак за словами відомого українського продюсера Володимира Бебешка, співак "ризикує загубитися серед інших конкурсантів і ніяк не запам'ятатися глядачам". Про це продюсер розповів в коментарі виданню "Гордон".

"Melovin з усіх претендентів на перемогу був найбільш органічним і виступив досить впевнено. Хоча його пісня – звичайний євростандарт, нічого нового там немає. Таких пісень на Євробаченні буде багато і представник України ризикує загубитися серед них. Навряд чи скляне око Melovin'а зробить там фурор. Хороша була Tayanna, вона відмінно співала. Але їй було незатишно в одязі, який їй запропонували, і в танцях вона була непереконлива. Шикарно виглядала група KADNAY: свіжо, енергійно, потужно, колосальне шоу. Правда, їх музику на Євробаченні могли не зрозумілий. Хоча і ця пісня могла зайти", – відзначив продюсер.

На його думку, після невдалого виступу на "Євробаченні 2017" групи O.Torvald, яка зайняла 24 місце з 26, всі троє суддів Нацвідбору – Костянтин Меладзе, Джамала і Андрій Данилко – повинні були відмовитися від місця в журі в цьому році.

Найслабша ланка в Нацвідборі на Євробачення – це журі. Вони не змогли дати фахові оцінки та коментарі, а влаштували щось неадекватне з матюками і поцілунками учасників. Після провалу O.Torvald Костянтин Меладзе чесно визнав, що це була помилка суддів і покинув Нацвідбір. Решта повинні були вчинити так само. Якщо говорити про інцидент, що стався в прямому ефірі, то він пішов Tayannі тільки на шкоду. Такий дешевий піар їй не потрібен, – зауважив Бебешко.

За його словами, єдиним, хто професійно судив конкурсантів, став композитор Євген Філатов.

"Тільки один з членів журі давав професійну оцінку того, що відбувається – це Женя Філатов. Джамала ось-ось народить – її можна зрозуміти і пробачити. А Данилко просто не розбирається в музиці. І як це взагалі можливо, що суддя сидить і матюкається? Ніхто б фонограму там не дозволив включити, це контролюють спеціальні люди. Не потрібно було влаштовувати цей цирк", – додав продюсер.
Читайте також: Тоня Матвієнко назвала фанатів MELOVIN «малолєтками»