Україна
27 лютого 2018
Коли в Україні очікувати потепління
З 5-6 березня зима почне відступати.
news-image

Кінець лютого та початок березня відзначиться сильними морозами та снігопадами.

Про це попередила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook. За її словами, поки в Україні бушує морозний циклон, то йому на зміну наближається вже інший, який принесе значні снігопади та хуртовини, пише «Є!» з посиланням на Радіо Максимум.

"Завтра вдень – трохи передих, але вже надвечір черговий циклон знову обрушиться на Південь України та на південний схід включно з Дніпром та навколишніми районами. Тому ввечері у середу на Одещині, Миколаївщині, Херсонщині, Запоріжжі, Донеччині, Дніпровщина, в Криму та Приазов"ї знову буде дуже складна ситуація – снігопади, хуртовини, налипання мокрого снігу, суттєве погіршення видимості", – відзначила Діденко.

Синоптик також попередила мешканців близьких до моря районів про заледеніння та шторми.

"1-го березня вся Україна, окрім західних областей, опиниться у сніжній хуртовинній погоді. Мороз та сильний вітер завтра залишаються. Вночі -9-16, вдень -5-11 градусів. На південному сході та Сході 28 лютого температура підвищиться: вночі -4-8, вдень -3+2 градуси. У Києві зима завершиться морозом та снігом", – наголосила вона.

Однак вже з 5-6 березня можна сподіватися на справжнє потепління.

Читайте також:У Польщі понад 20 осіб померли від холоду