Події
1 березня 2018
У Миколаєві власниця квартири знайшла тіла трьох загиблих орендарів
Загиблі виявилися колегами, котрі працювали на місцевому ринку.
news-image

Власниця квартири в Миколаєві знайшла мертвими своїх постояльців – чоловіка і двох жінок, які орендували житло на добу і мали зранку віддати ключі, але в умовлений час на зв’язок не вийшли. Коли аварійна служба відімкнула двері, всіх трьох виявили мертвими, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Олена Петрова каже, що цей чоловік не вперше винаймав у неї житло, і завжди був відповідальним клієнтом, тому коли не відгукнувся на телефонний дзвінок – одразу запідозрила лихе.

"Двері були зачинені зсередини, ми викликали аварійне відкриття – приїхала людина, висвердлила замок", - розповіла власниця помешкання. Всередині вона побачила трупи та викликала поліцію.
"Одне тіло лежало у коридорі і два тіла знаходились у кімнаті. Ознак насильницької смерті не було. Був відчутний запах газу", - розповів інспектор патрульної поліції Миколаєва Віталій Душко.

Загиблі виявилися колегами, котрі працювали на місцевому ринку. Чоловіку було 46 років, жінкам – 42 та 32. В орендованій квартирі вони влаштували вечірку, і, вочевидь, незчулися, як газ заповнив житло. 

"Коротко було проведено обстеження, бо нас не допускали – там працювала слідчо-оперативна група. З того, що вияснили – там встановлено газовий котел і газову плитку", - розповів технічний директор "Миколаївгазу" Дмитро Здобнов.

За поточною попередньою версією, не працював вентиляційний котел, а від витоку газу потруїлися навіть люди із сусідніх квартир – вони скаржилися на запаморочення, нудоту та слабкість. Тіла загиблих забрали на експертизу. Поліція розслідує справу як нещасний випадок. 

Читайте також: На Волині у власному будинку згоріла жінка