Суспільство
2 березня 2018
Тука про виступ Путіна: Таке враження що коксу там більше, ніж снігу
Тука прокоментував резонансні заяви російських політиків.
news-image

Звернення російського президента Володимира Путіна до Федеральних зборів і виступ багатьох російських політиків наводить на думку про зв'язок із кокаїновим скандалом. Про це в ефірі телеканала ZIK заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука, передає «Є!».

Є в Росії такий діяч Сергій Марков, який заявив, що "хунта", аби зірвати вибори президента РФ, планує масові бомбардування, не обстріл, а саме бомбардування Донецька і Луганська. Через день Лавров (міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров. – «Є!») заявив про те, що США готують бомбардування Москви атомною зброєю. Учора Жириновський усіх налякав, що Росія здійснить превентивний удар, усю планету поставить на коліна, щоб усі дрижали. А сьогодні був виступ Путіна, – нагадав Тука.

Він згадав про скандал, який розгорівся після того, як у школі при російському посольстві в Аргентині виявили валізи з кокаїном: "Таке враження що там того коксу більше, ніж снігу".

1 березня Путін виступив із рекордно тривалим зверненням до Федеральних зборів, яке тривало 1 годину 57 хвилин. Майже 45 хвилин він присвятив новому озброєнню російської армії. Звернення супроводжував відеоряд із демонстрацією нових зразків озброєнь і моделювання запусків ракет, зокрема продемонстрували кадри випробувань ракетного комплексу "Сармат".